ho-ho-ho

Assalamu'alaikum... HO-HO-HO *tiru gaya shin chan*

Aku boleh melepaskan rindu pada rumah aku setelah lama memeram rindu dalam hati. Setiap saat, setiap waktu mengumpul rindu dekat rumah. Tambah-tambah lagi aku terpaksa berpuasa bersama dengan roommates instead with my family. Kat KMJ, aku selalu terbabas sahur. Pukul 5.30 baru bangun dan terkial-kial nak cari roti butterscotch. Makan roti dengan taik gigi, memang satu pakej. Confirm kenyang sepanjang hari. Okay itu aku tipu... 


Sahur dan roti dan aku memang tak boleh dipisahkan. Kitorang ada hubungan tiga segi.. Aku reject roti untuk sahur, tapi roti nakkan sahur jadi terpaksalah aku buat hubungan dengan dua-dua sekali. Tragis kan hidup aku. Family dekat rumah makan nasi panas dengan lauk, aku kat sana makan roti, lagi sedih aku rasa. Tapi..... demi untuk berjimat duit, aku sanggup makan roti! Aku tahu semua lalui benda yang sama... Bagi orang yang pemalas nak turun kafe lah. Macam aku :D


Walaupun aku bukanlah seorang yang kuat dan tough, tapi akhirnya aku berjaya survive walaupun hanya makan roti untuk sahur... (selepas pukul 5 petang badan dah longlai macam plastik aiskrim) dan selamat sampai rumah. Ahahhhhhhhhhhhhhh... Dengan bangganya aku nak cakap yang aku dah ada kat rumah. Gua cuti awal.... Korang semua sila jelly. Aku cuti dua minggu weyh. Walaupun dua minggu dirasakan sekejap, tapi cukup untuk aku bermesra-mesraan dengan katil kesayangan aku tu. Awwwwww....

Kalau diikutkan hati, nak je buat plan macam-macam dengan dak 5 Arif especially my besties, tapi entahlah.... Ada yang belum balik Sg Buloh lagi jadi plan tergantung macam tu je... Aku sebenarnya nak makan coolblog. Tu je... Plan tu semua tak penting sebenarnya. MUAHAHAHAHAHA,,, okieee aku kejam. Dekat Tangkak ada coolblog tapi jauh wehhh. Dekat pekan tuh.. Dah tu, seberang bank BSN pulak tu.. Adoyai,,,,, penat kaki den nak berjalan sejauh tuh... Tak kuasa MAK JEMAH tawwww...

Itu je kutttt coretan malas dari aku.. Ahhhhh aku sebenarnya dah penat ni. Aku chao dulu lah. Salam xoxo. Nyte all <3


1 comment:

megat hakim said...

hahaha..ain2. sehat n ceria dkt sana..alhamdulillah..bagus2 :)