Budak penganggur cari kerja.

Assalamu'alaikum. Alhamdulillah, pada petang yang tak berapa nak cerah ni, aku berkesempatan update blog. Seperti yang korang tahu, aku ni penganggur terhormat k. duduk rumah bersenang lenang, online, lepak dalam bilik je, perghhhh.. heaven! Tapi sekejap je best, lama² bosan giler. Niat nak kerja tu memang dah tersemat rapi, kemas dalam hati tapi apakan daya, dah nasib :face32:

Jadi aku telah cuba menjinakkan diri dengan bidang perniagaan ni (walaupun aku tak minat ekonomi) dengan membuat plush toy. have you heard bout it? haaaaa.... rasanya ramai tahu plush toy tu apa. actually aku buat plush toy keychain. and yeahhh, still in progress. kemalasan aku ni ha yg buat kerja aku terbantut. LOL.

mustache keychain :D

ahaaaa. agak² kalau ada sesiapa nak beli tu,, bolehlah bagitahu. tapi... satu je,,, AKU TAK TAHU NAK JUAL ONLINE. I mean, payment dia nanti.. macam mana pulaklah korang nak bayar. Siapa yang tahu cara²nya boleh tak komen aku?? pleaseeee.. kawan tolong kawan, tak salah kan??

tu jelah kot. salam :3

6 comments:

zahirahharyati said...

FULAMAK! lawa lawa. Boleh aku beli satu? Berapa juta harganya?

nasyira said...

hahaha... kau nak dalam rm atau rupiah??
kau serius ke ni??

S.Nadhir said...

Comel ! Aku pasti mesti ada yg berminat !

and kalau nak bayar semua tu diorang boleh bank in. kau kena bagi number acc jer.

pos duit pun boleh !

great job btw !

nasyira said...

thanks shah :D
okehhh. nanti aku pertimbangkan :D

LeeyaFiy said...

Comel lah! Kreatif,keep it up! ;)

nasyira said...

haha. thankss (: